Tena vuxenblöjor för män och kvinnor

Inkontinensproblem är idag mycket vanligare än vad många tror. Inkontinens är något vi oftast inte talar om och det är synd, eftersom det är så många som drabbas och vi skulle kunna lära av varandra. Det finns många olika sortes inkontinens. Vi tänker oftast på äldre människor när vi talar om vuxenblöjor. Bottenbäckets muskler försvagas alllteftersom vi blir äldre och den narturliga följden av detta blir ofta urinläckage.

Tena vuxenblöjor för kvinnor

Tena vuxenblöjor har en hel del olika skydd för kvinnor som lider av inkontinens. Många ser ut och fungerar som vanliga bindor som snabbt och effektivt absorberar vätska och avlägsnar eventuell lukt.

Tena Lady Extra Plus InstaDry är perfekt om man inte läcker så ofta, men däremot mer åt gången.

Tena Lady Maxi Night är en binda som är utvecklad för att ge extra skydd om natten. Denna binda har extra stor absorptionsförmåga och har sidor med gummiband så att den ska bli extra komfortabel.

Tena Pants Plus är en byxblöja som kan användas av män och kvinnor. Denna tas på som vanliga underkläder och håller för moderat till svår inkontinens.

En annan blöjbyxa är Tena Flex Maxi som är den mest sålda typen av vuxenblöjor i Skandinavien. Den är väldigt lätt att ta på eftersom den invändigt har ett bälte som man låser runt kroppen och sendan sätts blöjan fast på framsidan av bältet med hjälp av kardborrband.

Tena Slip Super är också en vuxenblöja som man sätter fast på samma sätt som Tena Flex Maxi. Tena Slip kan dock erbjuda en extra hög absorberingsnivå på hela 7 utav 8. Den är väldigt komfortabel och det känns som om man har vanliga underkläder på sig.

Tena vuxenblöjor för män

Tena har en serie av inkontinensprodukter som är speciellt designade för att passa män och den manliga anatomin. Vuxenblöjorna eller inläggen finns i olika nivåer, beroende på hur stort skydd du behöver. Den breda änden av inlägget ska vara framtill för att urinen ska kunna tas upp på rätt sätt. Översidan kommer alltid att förbli torr eftersom urinen inkapslas i materialet.

Nivå 1 är ett tunnt inlägg med en passform som ger bra komfort. Inlägget har en klisterremsa som gör att den hålls på plats i underkläderna.

Nivå 2 är lämpligt för män som läcker lite mer än bara några droppar åt gången. Fyllningen fångar direkt upp urinen och reducerar även lukten. Inlägget har elastiska sidor, så man hela tiden kan känna att man har full rörlighet utan att inlägget kommer i vägen.

Nivå 3 har alla egenskaper som Nivå 1 och 2 har, men är perfekt om man inte läcker så ofta, men däremot lite mer åt gången.

Nivå 4 kallar man inte längre ett inlägg, utan en byxblöja. Denna är perfekt till personer med svår inkontinens. Denna blöjan är väldigt komfortabel och är mjuk och elastisk. Den liknar väldigt mycket vanliga underkläder och tas på som vanliga kalsonger. Materialet absorberar snabbt stora mängder vätska och neutraliserar eventuella lukter.

Det finns ett stort utbud av inlägg och blöjor för vuxna. De är idag väldigt bekväma och tar snabbt upp vätska och minimerar lukt. Allt för att du ska känna dig helt komfortabel.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *