Om produkten We-Vibe

tandard Innovation Corporation är ett företag från Kanada som utvecklar och designar produktserien We-Vibe. Det är vibratorer som används för att piffa upp sexlivet eller för att helt enkelt njuta själv, vibrationerna från produkterna används för att stimulera erogena zoner på kroppen. Utvecklingen sker i nära samarbete med sexualexperter, doktorer och konsumenter för att slutprodukten ska bli så bra och stimulerande som möjligt utan att på något sätt vara skadlig och för att fungera så bra som möjligt med kroppen. De är världsledande på vibratormarknaden vilket innebär att det är deras produkter som sätter standarden på marknaden för sexleksaker.

Sexleksakerna går bra att tvätta med tvål och vatten efter användning, de ska dock aldrig kokas eftersom det kan skada motor och batteri och eftersom formen på produkten kan förstöras. Vill man tvätta mer noggrant än med tvål och vatten kan man köpa med ett rengörings-kit som särskilt lämpar sig för deras produkter.

Eftersom sexleksaker fortfarande i många fall tyvärr ses som något skamligt kan man oroa sig för om vibrationerna från produkterna är högljudda. Produkterna ska dock enligt dem själva inte vara mer högljudda än ett lågmält samtal på ett bibliotek vid full effekt så man ska alltså inte behöva oroa sig över att någon annan i ett rum ligger och tjuvlyssnar när man avnjuter sina leksaker.

Till skillnad från många andra produkter i samma genre ska dessa produkter hålla väldigt länge. De uppger själva på sin hemsida att produkterna ska hålla för hundratals laddningar och att de går att använda regelbundet i flera år.

Produkterna har fått stor uppmärksamhet i media sedan de lanserades och de beskriver själva den mediala uppmärksamheten som ”inget mindre än en sensation”. Bland annat har produkterna recenserats på Oprahs hemsida och de har nämnts i stora tidningar som New York Times, GQ och Cosmopolitan.

Produkterna görs enligt företaget själva enligt filosofin att det ska ha en dramatiskt positiv effekt på den sexuella njutningen samtidigt som de håller länge, har högst möjliga kvalitet och totalt oskadliga för kroppen. De lägger även stor vikt vid att produkterna ska vara vackra och elegant paketerade.

Företaget rekommenderar att man använder deras eget glidmedel men det går säkert bra att använda andra också. De menar dock att man bör använda vattenbaserat glidmedel för bästa resultat.

Produkterna finns att köpa i de flesta sexbutiker och är lätta att hitta online över större delen av världen. Klicka här och hitta We-Vibe hos Sinful. De ska också finnas tillgängliga på en del apotek.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *