Årets mest populära sexleksaker

Vill du hänga med i trenderna och veta precis vad som toppar listorna över bästa sexleksaker just nu? Här nedan kan du läsa om den mest populära sexleksaken i kategorin kvinnor, män och par! Alla leksaker kan du hitta på winkwink.se.

För kvinnor

Sexleksaker för kvinnor har länge inneburit olika slags dildos och vibratorer. Nu finns det en ny apparat på marknaden och den har förändrat allt. Sexleksaken i fråga heter Womanizer och är en så kallad stimulator. Tillverkarna av Womanizer har fokuserat på att många kvinnor oftast når orgasm genom stimulering av klitoris och har därmed kommit fram till denna produkt som gör just det. Den stimulerar inte via penetration eller via vibrationer som de gamla goda leksakerna gör. Den stimulerar via tryckvågor! En womanizer har ett munstycke som du placerar över din klitoris. Den sluter tätt och skapar ett slags vakuum. När du startar leksaken kommer den sedan via vågor i lufttrycket skapa en sugande och blåsande effekt som har förändrat sexleksaksvärlden föralltid. Om du testar denna kommer du aldrig att vilja köpa en ny sexleksak igen. Orgasmgaranti – check!

För män

För män är den mest populära sexleksaken en masturbator. En masturbator är en sexleksak som består av en hållare som har ett sleeve på insidan. Du känner säker igen namnet Fleshlight som kanske är den mest kända masturbatorn av dem alla. Hållaren kan se ut på många olika sätt men det är – som alltid – insidan som räknas. På insidan sitter ett mjukt sleeve. Sleevet kan ha räfflor och knottror och vara vridet på olika sätt. Det kan också på utsidan vara en kopia av en känd porrstjärnas vagina! Du kan få precis det du vill ha med en masturbator och möjligheterna är oändliga! Det bästa med masturbatorerna är att de ofta har ett diskret utseende så att du lätt kan ta med den på resan eller ha den stående framme i bokhyllan utan att någon kommer att lyfta ett ögonbryn.

För par

Listan över de mest populär sexleksakerna för par toppas av märket We-Vibe. De tillverkar sexleksaker som kan användas av par, både tillsammans och var för sig. Produkten som säljer allra bäst heter Unite och är en slags vibrator med två ändar som är formad som ett U. Den ena änden vilar mot kvinnans klitoris och den andra är inne i kvinnan. Mannen kan samtidigt vara inne i kvinnan och njuta av vibrationerna tillsammans med henne. Med en sexleksak som denna innebär det att kvinnans klitoris och G-punkt stimuleras samtidigt som mannens penis stimuleras. Kan det bli bättre? Du får också en fjärrkontroll med i paketet så att du kan styra den lätt utan att behöva klicka på själva vibratorn. Det betyder också att du kan styra den från andra sidan rummet om du vill se din partner njuta på avstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *