Elektroniska cigaretter hos xsmoke

Idag har man kommit på de olika hälsorisker som är kombinerade med traditionell rökning. Därför är det många som väljer att försöka sluta röka, vilket inte alltid är så lätt. Förr var de vanligaste hjälpmedlen till detta nikotinplåster, nikotintuggummin och en form av inhalator. Produkterna utvecklas hela tiden, och blir effektivare. Du kan idag hitta både munspray med nikotin och sugtabletter. Den produkt som ändå har tagit världen med storm är den elektriska cigaretten. Med den kan du fortsätta med dina rutiner som rökare, men du tar bort farliga ämnen som kolmonoxid och tjära. En annan positiv aspekt är även att du inte utsätter dina medmänniskor för den passiva rökningen. Röken som du utsätter dig själv och andra för är nämligen i detta fall bara vattenånga.

Vad är en e-cigarett?

När du köper elektroniska cigaretter hos xsmoke är en av fördelarna att de ser ut som helt vanliga cigaretter. Den största skillnaden är att traditionella cigaretter innehåller över 4000 giftiga ämnen, vilket inte de elektroniska gör. Bortsett från att e-cigaretter är hälsosammare för både dig och din omgivning, är det även ett mycket billigare alternativ. Det är också mycket lätt att komma igång med dessa. Den består av två delar – ett batteri och en refill innehållande vätska. Om vätskan innehåller nikotin eller inte är valfritt. Du laddar enkelt batteriet via usb antingen genom datorn eller vägguttaget. När du har ett laddat batteri och en fylld refill är det bara att börja.

Xsmoke erbjuder flera smaker

För att din nya erfarenhet ska falla dig i smaken, erbjuds flera smaker att välja mellan. Här hittar du bland annat den traditionella tobakssmaken, mentol, lakrits, äpple och jordgubb. Här kan du även välja vilken styrka du vill ha. Precis som med vanliga cigaretter finns här light, medium och strong.

Skulle du vara osäker på något, eller ha frågor, kan du enkelt kontakta kundtjänst. Där får du garanterat svar inom 24 timmar på mail. Du kan även ringa eller söka upp företaget på Facebook.

Sammanfattning

Om du är redo för att start ett hälsosammare liv, gå in på xsmoke och beställ ditt startpaket redan idag. Med en elektrisk cigarett slipper du tillföra farliga gifter till din kropp, eller utsätta andra för passiv rökning. Här hittar du även smidiga paket som är anpassade till att räcka olika tidsperioder. Du kan till exempel köpa månadspaket, halvårspaket med mera. Det är ett mycket smidig lösning för dig som regelbundet använder produkten. Tänk även på: Genom att ändra din livsstil till en hälsosammare variant, sparar du även åtskilliga tusenlappar om året.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *