Villalarm från Sikkerthjem

Om man letar efter det bästa villalarmen borde man absolut kolla in företaget Sikkerthjem. Företaget är etablerat i alla Skandinaviska länder vilket innebär att deras produkter är lätta att få tag i då det finns flera återförsäljare. Även deras hemsida är användarvänlig och lättillgänglig och det går med enkelhet att beställa deras produkter därifrån. På hemsidan finns dessutom kundtjänst som är tillgänglig både via mail och telefon och hjälper till att besvara frågor om produkterna samt ge vägledning vid installation och inställningar.

Testen som genomförts på deras produkter har visat på god kvalitet, prisvärdhet och enkelhet och snittbetyget har legat omkring 8 av 10. Deras mest populära villalam är de som heter Villapaketet och Lägenhetspaketet. Kostnaden för dessa paket ligger på 1 999 SEK för Lägenhetspaketet och 2 199 för Villapaketet. I båda paket ingår en rad olika föremål kopplade till konceptet villalarm, för att kunna försäkra sig om att kunderna kan känna sig trygga i sina hem i största möjliga utsträckning.

Villapaketet

Villapaketet är ett larmpaket som passar perfekt för lite större bostäder. Villalarmet bygger på konceptet grannsamverkan, vilket innebär att om ditt larm skulle gå igång så skickas ett larm-SMS till fyra stycken av dina grannar. Syftet med detta är framför allt att det är tidseffektivt, men det fyller även funktionen att stärka grannarnas relation till varandra. Om olyckan är framme kan någon snabbare vara på plats och om det behövs kontakta lämpliga myndigheter. Detta kan, just av tidseffektiva skäl, vara att föredra jämfört med att vara tvungen att invänta en väktare.

Paketet innehåller en larmpanel, två fjärrkontroller, två nyckelbrickor, två trådlösa öppningskontakter, två trådlösa rörelsedetektorer, strömförsörjning till larmpanelen och tre preventiva fönsterdekaler.

Detta är ett villalarm utan månadsavgift, vilket är en fördel för personer som inte vill ha månatliga utgifter. Vid beställning från deras hemsida ingår fri frakt och om man beställer före klockan 15:00 kommer paketet levereras dagen därpå.

Lägenhetspaketet

Lägenhetspaketet innehåller ett villalarm som är enkelt att använda och som ger en grundläggande säkerhet. Även detta paket bygger på grannsamverkan. Paketet innehåller en larmpanel, en fjärrkontroll, en nyckelbricka, en trådlös öppningskontakt, en trådlös rörelsedetektor, strömförsörjning till larmpanel och tre preventiva fönsterdekaler.

Detta är ett villalarm utan abonnemang.

Om företaget

Företaget grundades år 2008 och har som affärsidé att erbjuda larmsystem som är enkla för privatpersoner att använda och installera. Deras larm har flera olika funktioner, utöver att varna vid inbrott, såsom att signalera vid brand, översvämning och akuta nödsamtal. Larmen kommer utan abonnemangskostnader vilket gör att man får valuta för pengarna.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *