Satsa på Köpenhamnsstilen i ditt hem

kopenhamn

Köpenhamnsbostadsstilen är eftertraktad, men den kan vara lite svårt att återskapa om du inte bor i Köpenhamn och har sett hur Köpenhamns stil är uppbyggd. Därför kommer vi i denna artikel att ge dig några bra tips om hur du kan få Köpenhamnsbostadsstilen i just ditt hem.

Klädställningen blommar ut
Ett av kännetecknen i Köpenhamnsstiden är att det i sovrummet finns en klädställning där du visar dina finaste och mest läckraste kläder. Det är ett utmärkt sätt att skapa en del personlighet på i ditt hem och det ger dig också möjlighet att få till lite fler färger i ditt hem. På hardcasa.se kan du gå shoppa runt bland färgglada och exklusiva kläder som också ger ditt hem det där lilla extra.

En djungel av växter
Det andra inslaget i en Köpenhamnsstilen är den välkända djungeln av växter som finns i varje rum. Om du inte är den stora fläkten av växter behöver du inte göra ditt hem helt grönt av växter. Men det gör inte ont för att lägga till några växter i dina centrala rum. Det ger ändå något och liv och färg i ett grått vardagsliv.
Dessutom kan växterna också förbättra din effektivitet när du har antingen en läxa dag eller en läsdag hemma, och det är alltid en positiv sak.

Ljusslingor och lampor
I Köpenhamn är det verkligen viktigt med “mys” (eller “hygge” som de kallar det på danska), och det återspeglas också i livsstilen. I Köpenhamns bostäder hittar man många ljusslingor runt sängen eftersom det är den viktigaste faktorn för att skapa en mysig och härlig atmosfär. Ljusslingar är en hit i Köpenhamn, och det kommer definitivt att bli en hot hos dig också. Dessutom hittar man många atypiska lampor i husen i Köpenhamn som skapar en rustik och häftig look, och du kan också implementera det med fördel.

Hälsoprodukter ska ställas fram
Köpenhamnarna är kända för att vara mycket kunniga inom hälso- och hälsoprodukter. De tar fler piller dagligen med alla vitaminer som de inte får tillräckligt med i kosten. Dessa piller kommer inte bara vara i garderoben, badrumsskåpet, eller köket utan de ligger på display på matbordet eller i sovrummet. Återigen är det här en liten rolig detalj att lägga till i sitt hem. Men det är inte bara olika kosttillskott som de visar. Det finns också olika vårdprodukter som de står i badrummet för att visa sina gäster vad de använder och tänker på.

Om du är intresserad av dessa vård- och hälsoprodukter kan du kolla in Helsebixen .

Träbord är ett måste
Under den senaste tiden har det börjat visa bordsskivor i Köpenhamns hem. Träborden bildar en vacker kontrast till den väldigt minimalistiska looken som länge varit populär. Träborden finns i många olika storlekar, färger och priser, och det är därför väldigt enkelt att välja den perfekta bordsskivan för just dig.
Ett stort träbord kan vara lite dyrt och därför kan det vara smart att låna pengarna om du inte redan har ekonomin till det. Fair-laan.dk hjälper dig att hitta ett billigt räntefria lån utifrån dina önskemål och behov.

Förhoppningsvis gav den här artikeln dig en inblick i hur du ändrar din hemstil så att den påminner dig mer om ett hem i Köpenhamn. Med din personliga hemstil och en liten touch av Köpenhamnsstilen är jag säker på att ditt hem kommer att se riktigt skarpt ut. Så skarpt ut att du uppnår den där wow-effekten när du bjuder över gästerna till att se ditt nyinredda hem.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *